Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria
Listado de congresos del grupo de investigación
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Título: | Ice including nanoencapsulated essential oils improves the shelf-life of farmed fresh sea bream (Sparus aurata) |
Congreso: | Aquaculture Europe 2017 - Cooperation for Growth |
Fecha: | 20-OCT-17 |
Lugar de celebración: | Dubrovnik |
Participantes: |
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Título: | Quantifying the adaptation of bacteria to thermal stresses, a model separating typical resistance and stress adaptation |
Congreso: | International Conference on Predictive Microbiology in Food ICPMF10 |
Fecha: | 26-SEP-17 |
Lugar de celebración: | Córdoba |
Participantes: |
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Título: | The in vitro activity of essential oils against biofilms of Listeria monocytogenes |
Congreso: | Microbial Spoilers in Food 2017 |
Fecha: | 28-JUN-17 |
Lugar de celebración: | Quimper |
Participantes: |
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Título: | A novel tool to model dynamic microbial inactivation following a probabilistic approach |
Congreso: | Q-Safe International Conference Quantitative Tools for Sustainable Food and Energy in the Food Cha |
Fecha: | 10-APR-17 |
Lugar de celebración: | Ermoupoli - Syros |
Participantes: |
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Título: | Effect of regulated deficit irrigation on yield and fruit quality during shelf life of sweet cherry |
Congreso: | . 10th Int. FRUTIC Symposium. Quality and safety of Fresh Horticultural Commodities |
Fecha: | 07-FEB-17 |
Lugar de celebración: | Berlin |
Participantes: |
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Título: | Postharvest treatments to control physiological disorders and decay in lemon fruit. |
Congreso: | FRUTIC Symposium 2017. Quality and safety of Fresh Horticultural Commodities. |
Fecha: | 07-FEB-17 |
Lugar de celebración: | Berlin |
Participantes: |
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Título: | Determinación del riesgo microbiológico con R y shiny: el paquete bioinactivation |
Congreso: | VIII Jornadas de usuarios de R |
Fecha: | 17-NOV-16 |
Lugar de celebración: | Albacete |
Participantes: |
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Título: | Miembro del Comité Científico |
Congreso: | The Food Factor I Barcelona Conference |
Fecha: | 02-NOV-16 |
Lugar de celebración: | Brcelona |
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Título: | Elaboración de mapas relacionales como herramienta para la coordinación vertical de una titulación |
Congreso: | XIII Foro Internacional sobre la Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Supe |
Fecha: | 30-JUN-16 |
Lugar de celebración: | Granada |
Participantes: |
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Título: | Evaluación de la calidad de las guías docentes en el marco de los programas de seguimiento de los titulos universitarios |
Congreso: | XIII Foro Internacional sobre la Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Supe |
Fecha: | 30-JUN-16 |
Lugar de celebración: | Granada |
Participantes: |
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Título: | New technology for enhancement the food safety of minimally processed fruits and vegetables |
Congreso: | VIII International Postharvest Symposium: Enhancing Supply Chain, ISHS 2016 |
Fecha: | 23-JUN-16 |
Lugar de celebración: | Universidad Politécnica de Cartagena, Cartagena |
Participantes: |
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Título: | Characterization and epiphytic microbial load changes of a fresh vegetables purple smoothie during shelf life |
Congreso: | VIII International Postharvest Symposium (IPS 2016). |
Fecha: | 21-JUN-16 |
Lugar de celebración: | cartagena |
Participantes: |
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