Hortofloricultura Mediterránea

Libros.

Artículos

Artículo 37
Título: Comparison of soil organic carbon pools, microbial activity and crop yield and quality in two vegetable multiple cropping systems under mediterranean conditions
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 261Página Inicio: 109025Página Fin: 109025
Autores:
  • SÁNCHEZ NAVARRO, VIRGINIA
  • ZORNOZA BELMONTE, RAÚL
  • FAZ CANO, ÁNGEL
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 38
Título: Optimal light intensity for sustainable water and energy use in indoor cultivation of lettuce and basil under red and blue LEDs
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 272Página Inicio: 109508Página Fin: 109508
Autores:
  • PENNISI , GIUSEPPINA
  • PISTILLO , ALESSANDRO
  • ORSINI , FRANCESCO
  • CELLINI , ANTONIO
  • SPINELLI , FRANCESCO
  • NICOLA , SILVANA
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • CREPALDI , ANDREA
  • GIANQUINTO , GIORGIO
  • MARCELIS , LEO F.M.
Artículo 39
Título: Increased brine concentration increases nitrate reduction rates in batch woodchip bioreactors treating brine from desalination
Revista: Desalination
Año: 2020
Volumen: 495Página Inicio: 114629Página Fin: 114629
Autores:
  • MAXWELL , BRYAN
  • DÍAZ GARCÍA, CAROLINA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, JUAN JOSÉ
  • ÁLVAREZ ROGEL, JOSÉ
Artículo 40
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 41
Título: The Value of Legume Foods as a Dietary Source of Phytoprostanes and Phytofurans Is Dependent on Species, Variety, and Growing Conditions
Revista: European Journal of Lipid Science and Technology
Año: 2019
Volumen: 121Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • GARCÍA-GARCÍA , MARÍA C.
  • DEL RÍO CELESTINO , MERCEDES
  • GIL-IZQUIERDO , ÁNGEL
  • EGEA GILABERT, CATALINA
  • GALANO , JEAN M.
  • DURAND , THIERRY
  • OGER , CAMILLE
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • FERRERES , FEDERICO
  • DOMÍNGUEZ-PERLES , RAÚL
Artículo 42
Título: Does the use of cowpea in rotation with a vegetable crop improve soil quality and crop yield and quality? A field study in SE Spain
Revista: European Journal of Agronomy
Año: 2019
Volumen: 107Página Inicio: 10Página Fin: 17
Autores:
  • SÁNCHEZ-NAVARRO , VIRGINIA
  • ZORNOZA BELMONTE, RAÚL
  • FAZ CANO, ÁNGEL
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 43
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 44
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 45
Título: Modelling environmental burdens of indoor-grown vegetables and herbs as affected by red and blue LED lighting
Revista: Sustainability (Switzerland)
Año: 2019
Volumen: 11Página Inicio: 1Página Fin: 21
Autores:
  • PENNISI , GIUSEPPINA
  • SANYÉ-MENGUAL , ESTHER
  • ORSINI , FRANCESCO
  • CREPALDI , ANDREA
  • NICOLA , SILVANA
  • OCHOA REGO, JESÚS
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GIANQUINTO , GIORGIO
Artículo 46
Título: Yield, quality and soil greenhouse gas emissions in organic and conventional fava bean crops
Revista: Acta Horticulturae
Año: 2019
Volumen: 1242Página Inicio: 41Página Fin: 48
Autores:
  • SÁNCHEZ NAVARRO, VIRGINIA
  • ZORNOZA BELMONTE, RAÚL
  • FAZ CANO, ÁNGEL
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 47
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: 26Página Inicio: 140Página Fin: 150
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 48
Título: Deficit irrigation as a strategy to control growth in ornamental plants and enhance their ability to adapt to drought conditions
Revista: Journal of Horticultural Science and Biotechnology
Año: 2019
Volumen: 94Página Inicio: 137Página Fin: 150
Autores:
  • SÁNCHEZ-BLANCO , M. J.
  • ORTUÑO , M. F.
  • BAÑÓN ARIAS, SEBASTIÁN DEL PILAR
  • ÁLVAREZ , S.