Postrecolección y Refrigeración

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Artículos

Artículo 1
Título: Functional food obtained from fermentation of broccoli by-products (stalk): Metagenomics profile and glucosinolate and phenolic compounds characterization by LC-ESI-QqQ-MS/MS
Revista: LWT
Año: 2022
Volumen: 169Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • SALAS-MILLÁN , JOSÉ ÁNGEL
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • CONESA GALLEGO, ENCARNACIÓN
  • CONESA-BUENO , ANDRÉS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 2
Título: Application of High Hydrostatic Pressure in fresh purple smoothie: Microbial inactivation kinetic modelling and qualitative studies
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2022
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • GONZÁLEZ-TEJEDOR , GERARDO
  • GARRE , ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 3
Título: By-products revalorization with non-thermal treatments to enhance phytochemical compounds of fruit and vegetables derived products: A review
Revista: Foods
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 59Página Fin: 82
Autores:
  • CANO LAMADRID, MARINA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 4
Título: UV and Visible Spectrum LED Lighting as Abiotic Elicitors of Bioactive Compounds in Sprouts, Microgreens, and Baby Leaves¿A Comprehensive Review including Their Mode of Action
Revista: Foods
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 59Página Fin: 92
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
Artículo 5
Título: Postharvest Ultraviolet Radiation in Fruit and Vegetables: Applications and Factors Modulating Its Efficacy on Bioactive Compounds and Microbial Growth
Revista: Foods
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 653Página Fin: 672
Autores:
  • DARRÉ , MAGALÍ
  • VICENTE , ARIEL ROBERTO
  • CISNEROS-ZEVALLOS , LUIS
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 6
Título: Ultrasounds and a Postharvest Photoperiod to Enhance the Synthesis of Sulforaphane and Antioxidants in Rocket Sprouts
Revista: Antioxidants
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 1490Página Fin: 1508
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 7
Título: From Pomegranate Byproducts Waste to Worth: A Review of Extraction Techniques and Potential Applications for Their Revalorization
Revista: Foods
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 2596Página Fin: 2629
Autores:
  • CANO LAMADRID, MARINA
  • MARTÍNEZ-ZAMORA , LORENA
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 8
Título: Thermal and Non-Thermal Treatments to Preserve and Encourage Bioactive Compounds in Fruit- and Vegetable-Based Products
Revista: Foods
Año: 2022
Volumen: 11Página Inicio: 3400Página Fin: 3405
Autores:
  • CANO LAMADRID, MARINA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 9
Título: Enrichment of glucosinolate and carotenoid contents of mustard sprouts by using green elicitors during germination
Revista: Journal of Food Composition and Analysis
Año: 2022
Volumen: 110Página Inicio: 104546Página Fin: 104561
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MIRANDA-MOLINA , FRANCISCO DANIEL
  • KLUG , TÂMMILA VENZKE
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 10
Título: Postharvest UV radiation enhanced biosynthesis of flavonoids and carotenes in bell peppers
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2022
Volumen: 184Página Inicio: 111774Página Fin: 111782
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 11
Título: Combined effect of UV¿C and passive modified atmosphere packaging to preserve the physicochemical and bioactive quality of fresh figs during storage
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2022
Volumen: 194Página Inicio: 112106Página Fin: 112114
Autores:
  • SOUZA , M.
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • JEMNI , M.
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 12
Título: Revalorized broccoli by-products and mustard improved quality during shelf life of a kale pesto sauce.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2021
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS